Cart 0 x

U salonu Nameštaja GRAND Todorović, kupac je uvek na prvom mestu.

Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dominantne estetike. Veliki broj boja, dimenzija i stilova kao i veliki lager učiniće da opremite svoj životni prostor po svetskim standardima u najkraćem roku. Dušeci ispunjeni najkvalitetnijim prirodnim materijalima daće Vašem odmoru novu dimenziju.

Program prodaje podrazumeva asortiman robe za opremanje prostora za dnevni boravak, dečijih i soba za tinejdžere, spavaćih soba, kancelarija i biblioteka, predsoblja, terasa i kuhinja. Nameštaj se, za navedeni prostor, radi po narudzbi i zahtevima cenjenih potrošača, počev od dimenzija, sve do odabira boja.
Salon nameštaja GRAND Todorović poseduje i vozni park tako da je obezbedjen prevoz nameštaja od salona do cenjenih potrošača.
Svi dogovori, vezani za saradnju i poslovanje, mogu da se ostvare u poslovnim prostorijama naše kompanije. Potrošači kupovinom u maloprodaji biće usluženi maksimalnom pažnjom i stručnom prezentacijom izložene robe od strane osoblja salona namežtaja, Što se odnosi i na veleprodaju.
Pretražite nasu Web stranicu za više informacija o salonu Nameštaja GRAND Todorović. Ako imate bilo kakva pitanja, molimo vas da nam posaljete e-mail ili da nas pozovete na broj telefona. 

X